Bedrijfsscan

U heeft het hartstikke druk, .. maar verdient u ook wat ?  Als ondernemer bent u waarschijnlijk al enkele jaren actief binnen de autopoetsbranche.  Dagelijks bent u bezig om van uw bedrijf een goedlopend bedrijf te maken en uw medewerkers te begeleiden om zo het desgewenst aantal auto’s per dag te cleanen.  Bij veel ondernemingen vindt er uiteindelijk een soort bedrijfsblindheid plaats waardoor omzet en rendement blijft liggen.  Denkt ook U dat het aantal auto’s dat dagelijks bij u wordt gepoetst omhoog kan en daardoor ook uw omzet, dan is de Autopoetsopleiding.nl bedrijfscan iets voor u.

Het beoordelen van uw bedrijf geschiedt aan de hand van een door de FOCWA ontwikkelde scan aangevuld door Autopoetsopleiding.nl met een aantal zeer herkenbare praktische probleemstellingen.  Uit de inmiddels gehouden Autopoetsopleiding.nl bedrijfscan blijkt dat deze scan u de mogelijkheid biedt uw bedrijf te zien vanuit een ander oogpunt.  De doelstelling is om het poetsproces binnen uw bedrijf te verbeteren.  Ook uw commerciële activiteiten en lopende acties nemen we onder de loep en bespreken deze.

We bekijken een aantal aandachtspunten :

  • Commercialiteit van u en uw medewerkers.
  • In hoeverre leveren advertenties daadwerkelijk geld op ?
  • Is uw routing wel goed of kan dat beter of handiger ? Hoe staat het met het productgebruik en – verbruik en passen ze wel in uw werkwijze en kan het efficiënter en zuiniger ?
  • De uitstraling van uw bedrijf in het algemeen.

Autopoetsopleiding.nl probeert u op allerlei disciplines positief te adviseren c.q. te motiveren en dit kan mogelijk weer leiden tot omzetverhoging. Autopoetsopleiding.nl streeft, met de ondersteuning van de Focwa, naar een marktverbetering waar alle partijen mee gebaat zijn.  De bedrijfsbeoordeling duurt ongeveer 4 uur.